Post by lutamotuta on Feb 4, 2022 18:26:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ SAMURAI II: VENGEANCE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SAMURAI II: VENGEANCE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšit hackování drahokamů ▞▞▞
▞▞▞ SAMURAI II: VENGEANCE 2022 version ▞▞▞
Nestahuje se do mého HTC wish C stále hlásí invalovaný soubor balíčku! Opravte prosím
Ne podle očekávání
jednoduchá ale skvělá hra!!!
Smash Hit Pelihalli kmiv
Skvělý! ale a je to pro mě velké ale. Můžu hýbat charectorem pomocí ovladače xbox one, ale to je vše. Neútočí. Hra je má podporovat, že ano? Nezískal jsem možnost vrácení peněz, nebo jsem do toho možná šel. Nebo mi může pomoci vývojář? To by bylo úžasné. Proto prozatím hodnocení 5 hvězdiček, protože jinak je to skvělá hra.
Po zakoupení hry vždy spadla. nejde to hrát, je to blbost... PROSÍM OPRAVTE TO, ŠÉFÉ...
Madfinger Games zlevňují: Shadowgun a Samurai II: Vengeance jen za 24 Kč. Píše se rok 2350 a zkorumpované mezigalaktické společnosti si
Dobrá hra, ale po kousku se trochu nudí a nelze konfigurovat, aby fungovala na dualshocku 3
je to velmi úžasné a stojí za každý cent 😁
Samurai Shodown | Testujeme novou zábavnou arkádovou bojovku | XONE X | CZ 1440p. 354 views354 ...
Žádná podpora ovladače
SAMURAI II: VENGEANCE Arcade pylp
Nevim...nechá mě to stáhnout
proč jsem prošel stádiem bandity, ale když se teď vrátím a porazím to, přejde mě to do hlavního menu po volbě POKRAČOVAT ?!?!??!?!?!?!?!?!
Vynikající design, D-nepřátelé. Pravděpodobně nejlepší grafika Androidu, kterou jsem viděl, a plynulé bojové hry. Ať už se stejnými 5 nebo tak nepřáteli bojujete 100+krát a co je horší, šípy lučištníků procházejí vším, včetně zdí a dalších nepřátel, aby vás pokaždé zasáhly. tím je hra dost otravná
Dobrá hra. Ale ne offline
Tlačítko mapování chce jasné
Skvělá grafika. Miluji to!!
Pouliční boje (111 online hry zdarma)
SAMURAI II: VENGEANCE Žaid. automat. xezo
Super hra, chytla mě na 100% :-)
Problém poškození obrazovky htc senzace. Skvělá hra a po opravě ji znovu koupím.
Čekal jsem tak dlouho, než se to vrátí větší a nerozřezané.
NESTAHUJTE NA ZÁLOŽKU GALAXY
Samurai II: Vengeance je čistokrevný Hack'n'slash, neboli klikfest a příběh, který je vyprávěn formou komiksu, se tu moc nehraje.
Představení Her Pro Android 3.díl - Samurai Vegence II
Vše o filmu Samurai 2 (1955): Recenze, Hodnocení, Zajímavosti, Videa, Galerie, Data uvedení, Diskuze, Filmotéka a další...
Katalog her od Versus Evil | GAMES.CZ
SAMURAI II: VENGEANCE Arcade vgfk
SAMURAI II: VENGEANCE Arcade pylp
Nefunguje vůbec. Poslal jsem e-mail vývojáři, ale nikdo se mi již více než 2 týdny neozval – žádné hodnocení
Naštve. Nelze stáhnout a od vývojáře žádná odpověď
Zakoupen omylem spolu s verzí THD, kterou jsem skutečně chtěl. Informovaný šílenec během hodiny a čekali jsme více než měsíc na potvrzení. Dobrá hra, ale znechucená touto úrovní služeb.
Krásná grafika i zábava. Jen jediné bych vytkl a to, že jsou ve hře místa, kde lze opakovaně zaseknout a je třeba sekci opakovat.
vypadá skvěle a běží hladce, ale v ovládání je velké zpoždění, které je na hru 2 malé. Mít g2, opravit 2, aby bylo možné hrát
Hratelnost je dobrá, ale jediný důvod, proč nedávám pětihvězdičkové hodnocení, je stejný důvod, proč spousta dalších lidí hodnotí tuto hru níže: Žádná podpora ovladače.
Neregistruje tlačítko útoku na přehrávač nexus dobře zklamaný
Skvělá hra, ale velké zpoždění v mé galaxii... Nemůžu dát dohromady komba... Znemožní hru
Nebudou stahovat
Úžasný. Pěkná grafika.
Je to dobrá hra, ale náhodně mi zamrzí pocit HTC.....
Není v pořádku, protože na načítací obrazovce se mi stále vrací zpět do obchodu Play, opravte to.
Special costumes will be available for selection for the 14 characters under Samurai 2, in which they are dressed up as other characters.
Nebudu stahovat, touha. Zkuste to znovu později.
Dobrá hra, dokud neotevřu seznam kombo a nespadne mi telefon. HTC senzace.
Ať už jde o 3D FPS tituly jako je Shadowgun, Dead Trigger nebo Shadowgun: DeadZone, či o 3D akční arkádu Samurai II: Vengeance,
prosím pomozte..právě jsem si zakoupil hru a po druhém hraní..mám tento problém s KO 1 hitem a nemůžu se dostat do obchodu a nemám sved hru..
Zábavné časy milují animaci
Pád na mém GNexu.
Dobrá hra vypadala v náhledu dobře, musel jsem si ji koupit a vůbec nebyla zklamaná
RECENZE: Samurai Shodown je skvělá bojovka pro ...
To je dobrá hra..ale je to 2D v roce 2020 a v podstatě to nestojí za 95 rupií, protože tuhle hru dohrajete za 20 minut..Také tvůrce hry je tak levný, že na stránky přidal jen 2D komiksové stránky popište příběh uprostřed .. Mělo by se přidat video příběh pro intro a střední příběh ... Spíše než ta hra je v pořádku .. Ale jedna věc je zde castomizace tak špatná .. Nemůžete ovládat nastavení zvuku , nastavení grafiky atd. Žádná castomizace zde není.
Hra se velmi opakuje, ale rozporcovat nepřátele napůl je tak uspokojující. Potřebujete více typů nepřátel a nového šéfa v každé úrovni. Grafika je skvělá.
tlačítko nefunguje na ipega, chci přidat ovladač ipega gamepad.